Object beveiliging

Elk object behoeft een passende beveiliging. Na een grondige risico analyse stelt HC Beveiliging een beveiligingsplan op. Op basis hiervan zullen wij een aantal organisatorische en/of technische maatregelen en procedures voorstellen, ter verbetering van de veiligheid en efficiency.

U kunt hierbij denken aan toegangscontrole, brand- en sluitrondes, cameratoezicht en/of alarmopvolging uitgevoerd door geĆ¼niformeerde beveiligingsbeambten.

Per locatie wordt door HC Beveiliging een vaste poule van ingewerkte beveiligingsbeambten gecreƫerd, waardoor er een grotere betrokkenheid ontstaat tussen de beveiligers en de medewerkers en bezoekers van het object.

Of u nu een stadion te beveiligen heeft, een logistiek centrum of een kantorencomplex, uw opdracht is altijd in goede handen bij HC Beveiliging. Een vast team van representatieve medewerkers zijn ervaren en weten zich uitstekend te presenteren als gastvrouw en/of gastheer, maar zullen kordaat optreden als de situatie daarom vraagt. Zaken als een vast aanspreekpunt, een gedegen protocol met uit te voeren werkzaamheden, alsmede heldere rapportages zijn vanzelfsprekend.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.