Kwaliteit en MVO

Kwaliteit, integriteit en professionaliteit van de dienstverlening is voor ons van groot belang. Daarom is HC Beveiligingsorganisatie in het bezit van het Keurmerk Beveiliging en een ISO 9001 en -14001 certificaat. Het Keurmerk Beveiliging en de beide ISO certificeringen bieden u als opdrachtgever zekerheid met betrekking tot de kwaliteit, de professionaliteit, integriteit en verantwoordelijk omgaan met het milieu. Deze certificaten worden dan ook enkel en alleen aan die organisaties toegekend waarvan de dienstverlening beantwoordt aan de hoge, uniforme eisen die zijn vastgesteld. Bedrijven die in het bezit zijn van het Keurmerk Beveiliging en ISO certificaten worden jaarlijks, door middel van een audit, gecontroleerd of zij nog steeds voldoen aan alle gestelde eisen.

Onze medewerkers zijn onze grootste kracht. Wij zijn van mening dat investeren in mensen loont. Wij zetten ons actief in om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in een reguliere baan weer toe te laten treden, waardoor hun positie op de arbeidsmarkt wordt versterkt.

Wij zijn een ECABO leerbedrijf. Elk jaar leiden wij nieuwe mensen op tot beveiligingsbeambte. Waarna zij intern of extern doorstromen.